OVER ONS

MISSIE

Onze missie is om een inspirerende, innovatieve en inclusieve omgeving te creëren waarin talentvolle makers in de muzieksector zich kunnen ontwikkelen en hun artistieke visie kunnen versterken. We geloven in het stimuleren van non-conformistische en eigenzinnige makers die het verschil maken en aansluiting vinden bij de actualiteit. Door talent te ondersteunen en te begeleiden, faciliteren we de groei van een levendige en duurzame creatieve gemeenschap in Midden-Nederland en daarbuiten.

VISIE

Onze visie is om een toonaangevend productiehuis te zijn dat talentontwikkeling in de muzieksector in de provincie Utrecht transformeert. We streven naar een integrale aanpak waarbij we makers verbinden, inspireren en begeleiden om hun artistieke potentieel te verwezenlijken en zo bij te dragen aan de culturele rijkdom van de regio. Door samen te werken met diverse partners en relevante spelers in de industrie, bouwen we aan een vruchtbare voedingsbodem voor creativiteit, vernieuwing en samenwerking. Ons productiehuis fungeert als een cruciale schakel in de talentontwikkelingsketen, waarin makers de ruimte krijgen om te experimenteren, te groeien en te excelleren. Met een sterke focus op kwaliteit, eigenheid en maatschappelijke relevantie, streven we ernaar om talentvolle makers duurzaam te versterken en de muziekscene in Midden-Nederland te verrijken.

KOSMIK is hét productiehuis in Amersfoort en regio voor actuele podiumkunsten.Het richt zich primair op talentontwikkeling, coaching en artistieke en zakelijke begeleiding van authentieke podiumkunstenaars en biedt expertise op het gebied van productie, marketing en management aan. KOSMIK treedt daarbij op als matchmaker, aanjager, ontwikkelaar en vernieuwer.

contact KOSMIK:

 [email protected]

Ontdek No Man’s Land – het ontwikkelings-, productie- en kennisplatform voor hiphop-, elektronische- en popmuziek in Midden-Nederland! Ons doel is om talentvolle makers te ondersteunen in de muzikale reis en artistieke groei te stimuleren. Wat ons onderscheidt, is onze kracht om verschillende doelgroepen samen te brengen die elkaar anders moeilijk zouden vinden, en tegelijkertijd te voorzien in hun specifieke behoeften. Bij No Man’s Land geloven we in het creëren van kansen en het verbinden van mensen, zodat het talent volop kan bloeien.

contact No Man’s Land:

 [email protected]

'KOSMIK x NO MAN'S LAND' is een grootstedelijke ontwikkelplek voor muzikale makers in de provincie Utrecht.