FUTURE HUSBAND

De muziek van Future Husband is het resultaat van een sterke chemie tussen de bandleden, die al jaren samen spelen in verschillende muzikale formaties, waaronder de popgroep Feng Suave.

De band, bestaande uit Adura Sulaiman (zang en bas), Kike Zwagerman (gitaar en synths), Ivar Otten (gitaar en synths) en Gino Buragevic (drums) begon als het soloproject van Sulaiman, maar al snel werkten de leden samen als collectief.

De debuut-EP “I Love You Forever” werd opgenomen in een tipitent, wat het album een rustieke kwaliteit gaf die past bij de aardse muzikale gevoeligheden van de band. De EP werd gemixt door Scott Jacoby, die het organische geluid van het album op een moderne manier verfijnde.

Future Husband heeft al wat Europese optredens op haar naam, waaronder op Best Kept Secret Festival, Grasnapolsky, Peckham Audio London en Botanique Brussels.

Nieuwe muziek is onderweg.

TRAJECT

In het traject van Future Husband in samenwerking met Productiehuis KOSMIK x No Man’s Land werken ze samen toe naar een situatie waarin ze een duurzame carrière kunnen opbouwen met hun eigen muziek. 

Om dit te realiseren willen ze autonoom gaan werken en dus zo veel mogelijk in-house werken aan muziek en de (visuele) kunst daar omheen. KOSMIK x No Man’s Land is er in die stap bij om te faciliteren en financieren. Zo zet het productiehuis zijn netwerk en kennis in om Future Husband in contact te brengen met professionals die hen in de stappen naar het autonome zijn kunnen begeleiden. 

Op de hoogte blijven van dit traject? Houdt de website en socials in de gaten!

'KOSMIK x NO MAN'S LAND' is een grootstedelijke ontwikkelplek voor muzikale makers in de provincie Utrecht.