STACH & TANO

 

STACH

STACH is een interdisciplinaire maker in vele vormen. In alles wat hij maakt staat de artistieke waarde van de creaties centraal. Hij beweegt zich in zijn creatieve bestaan tussen een rol als producer, muzikant, performance artist, danser (body movement), DJ en nog veel meer. Als tussenstop op zijn muzikale reis heeft hij de musician 3.0 opleiding gevolgd aan de Hogeschool Kunsten Utrecht. Daarnaast heeft STACH muziek gemaakt voor arthouse films, documentaires en andere artiesten. 

 

TANO

Tano Rivers uit Utrecht is een (Engelstalige) rappende poëet met Turkse roots. Van jongs af aan is hij gefascineerd door expressie, creativiteit, muziek en kunst.Met een uitgesproken visie over maatschappelijke constructies streeft Tano naar een wereld waarin feminine masculinity omarmd wordt. Zijn muziek fungeert in die zin als een reflectie van de staat van de wereld.

TRAJECT

In het traject van Stach & Tano Rivers werken ze samen met Productiehuis KOSMIK x No Man’s Land naar het maken en uitbrengen van een album. Onder professionele begeleiding van Reazun werken ze toe naar een sterker totaalplaatje en een eindresultaat dat dit vorm geeft. 

Naast het releasen van een album werken ze ook toe naar een sterkere liveshow die het album live vorm geeft en gespeeld kan worden tijdens de releaseparty. Vooraf zullen er enkele try-out shows gespeeld worden om op de releaseparty een complete en memorabele show neer te zetten.

'KOSMIK x NO MAN'S LAND' is een grootstedelijke ontwikkelplek voor muzikale makers in de provincie Utrecht.