RAVEN KANGEE

Raven Kangee is een eigentijdse artiest die navigeert tussen beeldende kunst en muziek. Hij schetst een aangename omgeving voor de luisteraar en neemt je, door middel van vindingrijke woordspelingen, mee in zijn wereld. Een beeldende wereld, die aanzet tot denken, sferisch gebracht op de mellow hiphop beats van producer Tekijo.

Raven Kangee laat je dromen in kleur. De perfecte laidback soundtrack voor het leven in de stad.

TRAJECT

In het traject van Raven Kangee in samenwerking met Productiehuis KOSMIK x No Man’s Land werken ze toe naar een audiovisuele tentoonstelling, waarin Raven Kangee de bezoeker aan de hand van muziek, schilderijen en een visueel landschap meeneemt in een reis door zijn eigen onderbewustzijn.

Van begin af aan is Raven Kangee multidisciplinair. Daardoor weet hij moeiteloos het tekstuele en het visuele samen te brengen. Op zijn eerste EP ‘Pillow’ laat hij zien dat zijn muziek meer is dan iets wat je hoort. Zo heeft elke track een bijbehorend schilderij. Dit komt in de audiovisuele tentoonstelling meer uitgebreid naar voren door de fusie tussen beeldende kunst en muziek nog meer samen te laten smelten.

In dit traject ondersteunt KOSMIK x No Man’s Land bij het contact met verschillende musea en experts, van decorbouwers tot experts binnen immersive kunst. Helpen we bij de planning en verlenen we financiële ondersteuning. 

Op de hoogte blijven van dit traject? Houdt de website en socials in de gaten!

'KOSMIK x NO MAN'S LAND' is een grootstedelijke ontwikkelplek voor muzikale makers in de provincie Utrecht.