MUYLIKE

Muylike (moeilijk) is de act van de Utrechtse songwriter & producer Stijn Post. Vanuit zijn studio
ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt door energieke koortjes en
melodieuze gitaarlijnen.

De release van het zomerse debuutalbum ‘The Wait Is Over’ werd al gevierd met een uitverkochte releaseshow in EKKO in Utrecht waarbij Stijn met vier hechte
vrienden live een aanstekelijke, energieke show geeft waarbij je lastig stil kunt staan.

In 2023 laten ze de zon schijnen op grote en kleine podia door heel Nederland, waarbij zowel de Ziggo Dome als gezellige locale festivals de revue passeren.

TRAJECT

In het traject van Muylike wilt hij samen met KOSMIK x No Man’s Land zijn muzikale carrière naar een hoger niveau tillen door een plaat met 10 karaktervolle en uitdagende tracks te produceren, waarbij zijn artistieke visie behouden wordt. Hij zoekt samenwerkingen voor de mix en master en zoekt een creatieve co-producer die duidelijke keuzes kan aandragen en bereid is nieuwe dingen te proberen om zo tot interessante en kwalitatieve tracks te komen.

In de komende tijd gaat hij de studio in met Cas Erkeland (Calundé) als creative co-producer. Pieter Vonk zal de mixage doen, hij heeft al eerder met Pieter gewerkt en was toen erg te spreken over de samenwerking, hier in zijn eigen woorden: ”Wat ik waardeer aan zijn werk is het karakter dat hij behoudt en de indie-sound waar hij erg sterk in is. Hij weet waar ik vandaan kom en in welke context de muziek bestaat, en kan verder bouwen op de productie die al staat in plaats van het uit elkaar te trekken en opnieuw op te bouwen”.

Naast het creëren van een karaktervolle en uitdagende plaat wilt hij ook zijn publieke bereik verbreden. Hiervoor is een goede radio-plugger en distributiepartner van essentieel belang. Dit alles moet worden gedaan met behoud van de artistieke visie en onafhankelijkheid van externe invloeden.

Op de hoogte blijven van dit traject? Houdt de website en socials in de gaten!

'KOSMIK x NO MAN'S LAND' is een grootstedelijke ontwikkelplek voor muzikale makers in de provincie Utrecht.